E3 2024 i 2025. godine (nisu) otkazani

0
79
e3-2024-i-2025.-godine-(nisu)-otkazani

PC Press Studio


PCPress.rs Image

ESA još uvek nije objavila zvanično saopštenje.

PCPress.rs Image

ESA navodi da odluka nije konačna

Sajam Electronic Entertainment Expo se ne održava lično od 2019. godine. Sada se može dogoditi da se neće održati ni 2024. ni 2025. – barem ne u Kongresnom centru u Los Anđelesu. Prema dokumentu o planiranju odeljenja za turizam LA City Tourism Commission, sajam video igara je otkazao svoj događaj uživo za naredne dve godine.

Iako se prema gradskim dokumentima sugeriše da E3 2024 neće biti domaćin u Kongresnom centru u Los Anđelesu, sama asocijacija okleva da potvrdi da je događaj otkazan. „ESA je trenutno u razgovoru sa članovima ESA i drugim zainteresovanim stranama o održavanju E3 događaja 2024 i 2025.godine“. „U ovom trenutku nisu donete konačne odluke o održavanju događaja.

Nije jasno šta to znači za samu E3 konferenciju. Iako ESA nije organizovala sajam uživo od kada je pandemija korona virusa dovela do otkazivanja E3 2020. godine. ESA je organizovala događaj samo u digitalnom (online) obliku 2021.godine. Događaj nije održan ni lično ni online 2022.godine.

Kada je sajam ponovo otkazan 2023. godine, predsednik i izvršni direktor agencije ESA Stanley Pierre-Louis rekao je za da će sajam možda morati da se promeni kako bi opstao. „E3 će se menjati kako bi se zadovoljivo potrebe kompanija koje žele da se plasiraju na tržište preko ove globalne platforme.“ rekao je Pierre-Louis. „To znači da će se menjati način na koji ljudi odnose prema E3 sajmu. Želimo da izađemo u susret igračima koji E3 vide kao važnu platformu koja će se vremenom razvijati.“

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.