Džef Kinli će uskoro najaviti novu igru kao deo Summer Game Festivala

0
46

Ovaj mesec je obeležen početkom najnovijeg festivala, Summer Game Fest, koji predstavlja svojevrsnu alternativu za otkazani E3 2020, a u zavisnosti od uspeha ove godine, postoji zamena da se taj događaj i trajno smeni.

Zvaničnog datuma početka i završetka nema, osim naznake da će trajati u perodu maj-avgust, a kao deo ovog događaja nas uskoro očekuje najava nove igre.

Organizator i voditelj ovog festivala Džef Kinli, kojeg verovatno poznajete sa The Game Awards ceremonije, je u nedavnom strimu posvećenom Inside Xbox epizodi i predstavljanju next-gen gejmpleja, otkrio da će u utorak, 12. maja, otkriti novu igru sa specijalnim gostom.

Nažalost, nije otkriveno o kojem gostu i kojoj igri je reč, što znači da se radi o pravom iznenađenju, ali je dobro znati da je pred nama serija novih predstavljanja igara, započeta Inside Xbox epizodom. Ono što sigurno nećemo videti je nova Betmen igra, čija se najava očekuje već nekoliko meseci.

Najava nove igre se spominje u videu ispod, na oko 25:20, a ako želite možete pogledati/odslušati kompletan strim i čuti šta vođa marketinga u Majkrosoftu, Aron Grinberg, Piter Mur i Majkl Pačter imaju da kažu o nadolazećoj smeni konzola.

The post Džef Kinli će uskoro najaviti novu igru kao deo Summer Game Festivala appeared first on PLAY!.

Original Article