Dying Light: Enhanced Edition je besplatan na Epic Games Store!

0
60
dying-light:-enhanced-edition-je-besplatan-na-epic-games-store!

Svake nedelje, oni sa Epic Games nalogom mogu besplatno da dobiju nekoliko naslova. Dostupna za dodavanje u vašu biblioteku od danas do 13. aprila je zombi parkur igra otvorenog sveta Dying Light: Enhanced Edition.

Dying Light iz 2015-te poslužio je kao duhovni naslednik Techlandove serije o ubijanju zombija „Dead Island“ – nadmašivši svog prethodnika sa preko 20 miliona prodatih primeraka zahvaljujući solidnoj mehanici, zabavnom gejmpleju, prilagođavanju oružja i parkur pokretima.

Za neupućene, Dying Light Enhanced Edition je objavljen godinu dana nakon početnog lansiranja igre i uključuje čitav niz poboljšanja zajedno sa novim sadržajem – naime ekspanziju “The Following“; dodatni režim igranja; dve dodatne karantinske zone; i dva paketa sa dodatnim misijama, ekskluzivnim predmetima i još mnogo toga.

Pored Dying Light-a, korisnici se takođe mogu dočepati indie zagonetke Shapez – „igre o izgradnji fabrika za automatizaciju kreiranja i obrade sve složenijih oblika na mapi koja se beskonačno širi“.

I Shapez i Dying Light su dostupni za dodavanje u vašu biblioteku od sada do 13. aprila – iako će naravno ostati u vašoj biblioteci na neodređeno vreme sve dok ih iskoristite do 13. aprila.

Obe igre možete preuzeti na ovom linku!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More