Dying Light: Enhanced Edition će biti besplatan na Epic Games Store

0
71
dying-light:-enhanced-edition-ce-biti-besplatan-na-epic-games-store

Dying Light iz 2015. godine poslužio je kao duhovni naslednik Techland serijala o ubijanju zombija Dead Island – koja je nadmašila svog prethodnika sa preko 20 miliona prodatih primeraka. Nakon uspešnog objavljivanja njegovog nastavka Dying Light 2, Techland je sada otkrio da će prvi unos u seriji biti besplatno podeljen ove nedelje u Epic Games Store-u.

Objavljujući, Techland je putem saopštenja za javnost otkrio da će Enhanced Edition zombi igre otvorenog sveta Dying Light biti besplatno dostupna svima onima sa Epic Games nalogom sledeće nedelje od 6. do 13. aprila. Naravno, sve dok igru dodate u svoju biblioteku tokom ovog perioda, ona će vam ostati dostupna na neodređeno vreme.

Za neupućene, Dying Light Enhanced Edition je objavljen godinu dana nakon početnog lansiranja igre i uključuje čitav niz poboljšanja zajedno sa novim sadržajem – ekspanziju „The Following“; dodatni režim igre; dve dodatne karantinske zone; i dva paketa sa dodatnim misijama, ekskluzivnim predmetima i još mnogo toga.

Pošto je prodata u više od 20 miliona primeraka, verovatnije je da ste već igrali ovu veoma uspešnu i dobro cenjenu igru. Međutim, ako tek treba da isprobate ovaj naslov, onda je to što možete da uradite po niskoj ceni “besplatno“ svakako uzbudljivo.

Dying Light: Enhanced Edition će biti dostupna za dodavanje u vašu biblioteku na Epic Games Store od 6. do 13. aprila(uz brzu piratsku PvP igru „Blazing Sails“).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More