Dying Light 2 sa novim apdejtom ima poboljšani parkur i noćni gejmplej

0
87
dying-light-2-sa-novim-apdejtom-ima-poboljsani-parkur-i-nocni-gejmplej

Kao i sa prvim delom, tim u Techlandu je dodao gomilu novih stvari u Dying Light 2, od malih promena i poboljšanja, do potpuno novih stilova igranja. Pred nadolazeće Good Night, Good Luck ažuriranje, tim je detaljno opisao mnoge ogromne promene koje će besplatno stići kasnije ove nedelje.

Dying Light 2 Good Night, Good Luck ažuriranje je deo igre “Summer of Horrors” i donosi sa sobom gomilu poboljšanja pokreta dok potpuno preuređuje noćno iskustvo.

Kao deo ovog nadolazećeg ažuriranja noći će sada biti mnogo tamnije, značajno smanjujući vidljivost i imajući zaražene koji se pojavljuju na više lokacija. Pored toga, igra će dobiti više poboljšanja parkura, uključujući nove animacije, povećanu kontrolu dok ste u vazduhu i sposobnost održavanja zamaha.

Štaviše, dodaje se novi parkour stil, omogućavajući igračima da odluče da li žele više kontrole nad svojim kretanjem ili da li preferiraju asistirano igranje.

Na kraju, ažuriranje će takođe otključati mogućnost igračima da kreiraju zajedničke mape – barem na PCu. Iako će funkcija doći na konzole, nije dat datum kada tačno.

Sve u svemu, ovo nadolazeće ažuriranje izgleda “mesnato”, ponovo dajući igračima razlog da se vrate u Dying Light 2 svet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More