Dvojka lošija od jedinice? Android TV box A95x F3 Air II – recenzija i nagradna igra

0
85

Dobio sam od Geekbuying trgovine Android TV box A95x F3 Air II za recenziju pa sam se iznenadio da je model koji ima broj “2” u nazivu u biti lošiji od prvog modela kojeg sam također testirao na svom Youtube kanalu. Znači, A95x F3 Air II ima Amlogic S905W2 procesor koji je lošiji i sporiji od S905X3 procesora koji se nalazi u A95x F3 Air TV box-u. Srećom, ovaj noviji model je nešto jeftiniji, a i prvi model još uvijek dostupan za kupiti pa i nije neki problem:

Evo i kupon za 10% popusta na sve artikle u Geekbuying trgovini (do max 15$) koji vrijedi do 30.06.2022: NEWLOGO

Ovaj Android TV box A95x F3 Air II možete osvojiti u mojoj maloj nagradnoj igri ako imate adresu u Hrvatskoj i:

Naravno, ni ovaj novi model nije loš, ipak ima noviji Android 11, dok je na prvom modelu instaliran Android 9. Kao što možete vidjeti u video recenziji, sve radi bez problema (demonstrirao sam KODI s instaliranim KODI balkan Green Revolution, Stremio, Youtube 4K 60fps video i IPTV):


Upute:

Na žalost, kao i svi ostali Android TV box-ovi koji nemaju licencirani Android TV operativni sustav, ni A95x F3 Air II nema potrebne licence za reprodukciju Netflix sadržaja u punoj rezoluciji (pretpostavljam da onda HBO Max, Amazon Prime i slični imaju iste probleme). Zato za takve licencirane sadržaje preporučujem Xiaomi TV Stick 4k koji ima Android TV OS i sve potrebne licence – malo je skpulji (60€), ali praktički nema jeftinije alternative:

Original Article