Dve popularne multiplejer igre su besplatne na Epic Games Store

0
74
dve-popularne-multiplejer-igre-su-besplatne-na-epic-games-store

Najnovija runda besplatnih ponuda u Epic Games Store za PC je učinila da dva popularna naslova za više igrača budu dostupna bez ikakvih troškova. Poslednjih nedelja, Epic je povećao svoj nedeljni krug besplatnih poklona kako bi podelio dve igre odjednom, a ne jednu. Sada se ovaj trend još jednom nastavio i rezultirao je time da Epic gura uživo par multiplejer igara koje su se ranije pokazale kao prilično prijatne.

Počevši od danas i traje do sledeće nedelje, 20. aprila, Epic Games Store besplatno deli Mordhau i Second Extinction. Prvi put objavljen 2019. godine, Mordhau je srednjovekovna igra za više igrača koja je odmah izazvala veliku popularnost među PC igračima. Od tog vremena, igra je nastavila da zadržava znatnu publiku i njen dolazak na Epicov lanser trebalo bi samo da izazove obnovljeno interesovanje. Mordhau se obično prodaje za 29,99 dolara, što znači da njegovo besplatno dodavanje u Epic Games Store korisnicima štedi dobar deo novca.

Drugi besplatni naslov u Epic Store ove nedelje je Second Extinction. Još uvek dostupan za igru preko ranog pristupa, Second Extinction je pucačina iz prvog lica u kojoj se igrači suočavaju sa hordama dinosaurusa na ekspanzivnim mapama. Second Extinction bi trebalo da izađe iz ranog pristupa u nekom trenutku tokom 2023. godine, što znači da bi trebalo da postane ekspanzivniji u narednim mesecima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More