Duhovni naslednik Paragona ove godine izlazi za Playstation konzole

0
48
duhovni-naslednik-paragona-ove-godine-izlazi-za-playstation-konzole

Nakon gašenja MOBA ostvarenja Paragon 2018. godine od strane Epic Games, kreator je besplatno objavio svu imovinu igre na mreži, omogućavajući drugim studijima da pokupe sve materijale i nastave tamo gde su stali. Jedna od igara nastala iz Paragonovog pepela je Predecessor. Nakon lansiranja ranog pristupa krajem prošle godine na PC-u, sada je najavljeno da igra dolazi na Playstation konzole.

Objavljujući na svom blogu, developeri Preecessor-a Omeda Studios su otkrili da “Predecessor dolazi na Playstation!“ rekavši “Uzbuđeni smo što možemo da podelimo da sada možete da navedete prethodnica na listi želja u Playstation Store-u pre njegovog objavljivanja kasnije ove godine! I Playstation 4 i Playstation 5 će biti podržani.”

Za neupućene, Predecessor je brza akciona igra koja kombinuje MOBA i FPS gejmplej kako bi vas “stavila u srce borbe sa strateškim izborom, kontrolom iz trećeg lica i impresivnom akcijom“.

Paragon je tokom svog života sakupio malo, ali posvećeno društvo fanova, pa je uzbudljivo videti da se igra oživljava u ovom ili onom obliku. Nadajmo se da će prethodnik uspeti tamo gde Paragon nije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More