DuckDuckGo dostupan za Windows

0
81
duckduckgo-dostupan-za-windows

PC Press Studio


PCPress.rs Image

DuckDuckGo, alternativa Google-u koja se fokusira na privatnost, radi na sopstvenom pretraživaču. Prvi put dostupan na Mac-u u otvorenoj beta verziji krajem prošle godine, DuckDuckGo pretraživač dolazi u beta verziji za Windows.

PCPress.rs Image

DuckDuckGo ima opciju blokiranja oglasa

Naravno, DuckDuckGo je ovde podrazumevani pretraživač. Ali pretraživač ima neke dodatne funkcije kao što je Duck Player, koji će sprečiti YouTube da prikazuje ciljane oglase i sprečiće preporuke koje korisnici prate. YouTube će i dalje videti ovo kao novi prikaz, ali pregledač će sprečiti bilo kakvu vrstu praćenja ili informacija koje bi doprinele vašem profilu za oglašavanje.

DuckDuckGo takođe tvrdi da ima superiorno iskustvo blokiranja oglasa. Kaže da pored blokiranja oglasa i kolačića, pretraživač će takođe očistiti beli prostor koji je obično još uvek tamo sa tradicionalnim blokatorima oglasa. Windows je najnovija platforma za dobijanje zvanične aplikacije. Ali ako ne koristite Mac ili Windows, DuckDuckGo je dostupan u podršci pretraživača na Google Chrome-u, Safari-u, Edge-u i Firefox-u. Dostupan je i kao aplikacija za iOS i Android.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.