Drugi deo u The Dark Pictures antologiji stiže za Noć veštica

0
6

Prvobitni plan studija Supermassive Games da igre iz The Dark Pictures antologije izdaje na svakih 6 meseci je nažalost značajno izmenjen. Na ovu promenu je najverovatnije uticala pandemija korona virusa koja je primorala developere širom sveta na izmenu načina rada.

Razvojni tim i izdavač Bandai Namco sada su izdali najnoviji trejler za drugi deo(od ukupno 8) ove antologije, nazvan Little Hope, koji otkriva datum izlaska. Radi se o cinematičnom trejleru koji igrače upoznaje sa postavkom karaktera, tematikom maglovitog mesta, kao i glavne paranormalne sile.

Pogledajte još: 7 minuta gejmpleja iz The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Kraj trejlera otkriva da će se The Dark Pictures: Little Hope, pojaviti baš pred Noć veštica – 30. oktobra za PC, PS4, XOne – što je više od godinu dana razmaka od izlaska Man of Medan. U videu ispod je takođe moguće videti opcije za onlajn igranje između 2 igrača sa deljenom pričom, kao i igranje van mreže za 2-5 igrača kroz takozvani Movie Night mod.

Supermassive Games je pre nekoliko godina doneo PS4 ekskluzivu Until Dawn, koja je zahvaljujući granajućoj priči sa velikim brojem završetaka stekla ogroman uspeh, i sviđa nam se što su mnogi elementi prisutni i u Dark Pictures antologiji.

The post Drugi deo u The Dark Pictures antologiji stiže za Noć veštica appeared first on PLAY!.

Original Article