Izvor: KPopp.

Ako volite da igrate The Sims serijal igara, onda znate da u poslednjem, četvrtom nastavku možete uraditi praktično šta god vam je volja sa vašim čovečuljcima, kao i to da gomila novog sadržaja konstantno dodaje nove opcije.

Mod Basemental namenjen je The Sims 4 igračima starijim od 18 godina.

Ipak, izvesni Filip je primetio da, kad u igri postoji neki sadržaj vezan za drogu, predmeti koji predstavljaju narkotike se samo pojave u igri, ali se ne mogu koristiti.

Filipa je to zaintrigiralo i uložio je pola godine rada kako bi napravio Basemental, mod za The Sims 4, u kojem vaši mali prijatelji mogu da koriste narkotike (marihuana, “spid”, ekstaza, kokain između ostalih), što može imati uticaj na njihove živote na različite – negativne ili pozitivne – načine.

„Video igre krive za masovna ubistva“

Dovoljno je samo da u ovom modu dodate “diler droge” Simsa, koji će krenuti da distribuira narkotike po vašem kraju i stvari počinju da se razvijaju.

Pomenuti Filp, koji jje kreator ovog moda, je mod napravio potpuno besplatno, ali od donacija brojnih ljudi, koji uživaju u modu mesečno uzima do 6.000 dolara, što mu omogućava da posveti više slobodnog vremena u ubacivanje svih novih i dodatnih detalja, koji ovaj mod čine tako zabavnim i popularnim.

Kultna horor igra je besplatna, preuzmite je!

Ogromna popularnost ovog moda i onog koji ubacuje “izražene” seksualne aktivnosti, povlače za sobom pitanje, smatra Play! Zine – da li možda postoji tržište za neku “odraslu” verziju simulacija života, za razliku od The Sims serijala, koji su i dalje ipak “prijateljsko” okruženje u svojoj osnovnoj verziji.

Pomenuti mod možete pronaći na ovom linku.

Article source: http://mondo.rs/a1082674/Mob-IT/Igre/The-Sims-4-Drug-Mode-Basemental-Drugs.html