Dragon’s Dogma 2 verovatno izlazi početkom naredne godine

0
48
dragon’s-dogma-2-verovatno-izlazi-pocetkom-naredne-godine

Da bi proslavili 10. godišnjicu Dragon’s Dogma, Capcom je 2022. godine napravio najavu koju su fanovi čekali. Dragon’s Dogma 2 je konačno na putu i počinje da izgleda kao da je izlazak igre iza ugla.

Capcom je investitorima rekao da ima veliku igru u knjigama za prvu polovinu 2024. godine, ali do sada nam nije rečeno koji je to naslov. Međutim, postoje pozitivni znaci da bi to mogao biti Dragon’s Dogma 2, jer VGC izveštava da je igra sada ocenjena u najmanje jednoj zemlji. Obično se igre podnose odborima za ocenjivanje da bi dobile zeleno svetlo za izlazak nekoliko meseci unapred.

Dragon’s Dogma 2 je takođe bio igriv nedavno na Tokyo Game Show u septembru i novinari su imali priliku da igraju preliminarnu verziju kako bi izneli prve utiske, još jedan dobar znak da je razvoj prilično daleko u ovoj fazi.

Capcom još nije objavio datum izlaska za Dragon’s Dogma 2, ali postoje nekoliko prilika da se u skorijoj budućnosti napravi velika najava. Za početak, The Game Awards se održava za par nedelja i očekujemo neke nove strimove najava igara od sva tri velika proizvođača konzola u prvom kvartalu 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More