Dragon Ball stiže u Fortnite (ponovo)

0
62
dragon-ball-stize-u-fortnite-(ponovo)

Tokom godina Fortnite je sarađivao sa skoro bezbrojnim franšizama i brendovima, bilo da se radi o drugim video igrama, filmovima, TV serijama, sportskim brendovima, ljudima iz stvarnog života i još mnogo toga. Jedan od najvećih krosovera video je kako Zmajeve kugle padaju na ostrvo Fortnite – i sada se vraćaju za drugi deo.

Fortnite će se ponovo ukrštati sa Dragon Ball Super, i iako su detalji trenutno pomalo jasni, znamo da će barem Gohan i Piccolo biti predstavljeni kao potpuno novi skinovi.

Prethodni crossover Dragon Ball-a, koji se dogodio u avgustu 2022. godine, uključivao je gomilu skinova likova iz animea, naime Goku, Vegeta, Bulma i Beerus. To, međutim, nije bilo sve, jer je deo ostrva transformisan sa temom je zasnovanom na popularnoj anime seriji.

Konačno, prethodni crossover je ponudio mnogo više od ažurirane mape i nekih skinova, jer su igrači zapravo mogli da pozajme neke od najikoničnijih poteza iz Dragon Ball franšize, uključujući, naravno, Kamehameha. Biće zanimljivo videti šta je još Epic Games planirao za drugi deo ovog krosovera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More