Dr. Disrespect više ne ograničava svoju igru kroz obaveznu NFT kupovinu

0
60
dr.-disrespect-vise-ne-ogranicava-svoju-igru-kroz-obaveznu-nft-kupovinu

Prošlo je više od godinu dana otkako je streamer Dr. Disrespect najavio svoj studio, Midnight Society, kao i igru na kojoj rade, Deadrop. Početni pristup igri kupljen je prodajom ograničene serije NFT-ova. Sada, Midnight Society pravi korak unazad od NFT tehnologije i prodaje jednostavne ključeve za igre.

Sada možete da kupite pre-alfa pristup Deadropu bez potrebe za ne-fungibilnim tokenom. Novi ‘Tower Key’ je dostupan za 25 dolara, omogućavajući kupcima pre-alfa pristup igri i budućim ažuriranjima. Obzirom na to da je igra još uvek u ranom razvoju, još uvek nedostaje mnogo sadržaja u igri i mnogo uglađenosti tek treba da dođe.

Tower Key će vam omogućiti pristup budućim verzijama igre dok developeri napreduju do konačnog izdanja. Takođe vam daje Battle Pass za “sezonu 0“, posebne Wdogađaje u igri“, kao i pristup jedinstvenim kozmetičkim nagradama koje se možda neće vratiti kada cela igra bude objavljena.

Igra se gradi u Unreal Engine 5 i zbog svoje prirode ranog pristupa, još uvek ima puno posla da se uradi na strani optimizacije, tako da ako nameravate da uskočite ranije, budite spremni na ne tako glatko iskustvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More