Dota Underlords dobija veliki apdejt koji donosi nove heroje i modove igranja

Valve nastavlja da obogaćuje iskustvo igračima u auto chess naslovu inspirisanim Dota svetom – Underlords, i nakon nekoliko meseci stiže i veliki apdejt koji obiluje novim sadržajem i osveženim korisničkim interfejsom.

Sada konačno u igru stižu Underlordi, koji će biti veliki deo gejmpleja sa svojim jedinstvenim moćima koje je moguće otključavati kroz napredovanje u igri. Tu su i insekti koji će napadati sa stranice table i svojim napadima povećavaju šanse da promašite neprijatelja. Tu su i nove alijanse koje daju moćnije kombinacije i više stilova igranja.

Ako vam se čini da imate preterano veliki broj heroja koji vam se pojavljuje i želite veću preglednost i fokus na određenu grupu njih, onda će vam se dopasti zatvor gde će biti smeštena grupa heroja koja vam neće smeštati. Rotacija se odvija svakog dana.

Modovi igranja su takođe tu, kao što je duos mod u kojem se možete udružiti sa ortakom i igrati protiv 7 timova. Mod zahteva jaku saradnju, jer se sve deli sa saigračem i greška jednog igrača može skupo koštati.

Drugi mod igranja je Freestyle, gde možete eksparimentisati stilove igranja i kreirati razne scenarije kako biste sve oprobali i videli da li funkcioniše i u praksi, što je odlična novina za početnike.

Odličan apdejt i odlične novine koje će igrači rado prihvatiti.

The post Dota Underlords dobija veliki apdejt koji donosi nove heroje i modove igranja appeared first on PLAY!.

Original Article