Došlo je vreme da testiramo Halo Infinite, samo sa ograničenim sadržajima

0
261

Uskoro stiže i Halo Infinity beta, ali će igrači moći da testiraju samo određene nove sadržaje koji će se prvi put naći u igri. Prema 343 Industries, beta će se fokusirati na botove i treninge za različita oružja pošto su ovo novi dodaci u franšizi. Studio želi da prikupi podatke o razmerama i testira kako noviteti funkcionišu u igri, a planiraju da u buduće testove ubace tradicionalnu PVP arenu i i velike timske borbe.

Halo Infinity će prvi put sadržati multiplejer botove, a developeri će skupljati podatke o njihovom ponašanju i kako generalno funkcioniše onlajn igranje. Igrači će moći da igraju 4 na 4 mečeve protiv botova na tri mape, a u betu će biti ubačeni i dnevni ciljevi. Studio želi da počne polako i od jednostavnih stvari, pa kako teče vreme i sposobnosti igrača, povećavaće izazove i raznovrsnost.

Pored botova, igrači će moći i da testiraju različita oružja na poligonima, a neka od njih su MA40 AR, BR75, MK50 Sidekick, CQS48 Bulldog, Needler, VK78 Commando, S7 Sniper i druga. Za ostale detalje o beti, uputite se na zvaničnu objavu 343 Industries studija.

The post Došlo je vreme da testiramo Halo Infinite, samo sa ograničenim sadržajima appeared first on PLAY!.

Original Article