Doom: The Dark Ages postao najiščekivanija igra na svim platformama

0
41
doom:-the-dark-ages-postao-najiscekivanija-igra-na-svim-platformama

Doom: The Dark Ages je možda bio najuzbudljivija najava sa najvećeg Xbox godišnjeg događaja. Ovo je bila druga glavna igra koju je Xbox debitovao na događaju, ali je postavila ton za sve što je usledilo.

Nedavno je primećeno da je Astro Bot pobedio Doom: The Dark Ages kao igru sa najviše želja prikazanu tokom letnjih događaja, uključujući razočaravajući State of Play. Ovaj ishod je bio šokantan, ali Doom: The Dark Ages sada sedi na vrhu liste želja.

Prethodni izveštaj je došao sa IGN-ove plejliste. Ova plejlista je sada ažurirana da bi odražavala novije rezultate, i sve top 5 igara sa liste želja ove nedelje su bile prikazane na Xbox Games Showcase. Rangiranje je sledeće.

  • Doom: The Dark Ages
  • Gears of War E-Day
  • Perfect Dark
  • Clair Obscur: Expedition 33
  • Fable

Iako sve pet igara prikazane na listi izgledaju podjednako uzbudljivo, Doom: The Dark Ages je zaslužio svoje mesto na vrhu.

Doom Eternal je već bio masivan hit u prostoru pucačina iz prvog lica, i čini se da id Software se priprema za još jedno odlično izdanje. Tim je preuzeo ideje iz klasičnih Doom unosa za svoj predstojeći prequel, stavljajući puno naglaska na projektile.

Ovo je dovelo do širih borbenih arena sa više demona nego ikada pre. Takođe se kaže da se Glory kills vraćaju, iako id Software nada da će pružiti više slobode sa ovim mehanizmom.

Ako to nije bilo dovoljno, studio uvodi dual-wielding i gigantske mechove da bi stvari podigao na viši nivo. Dovoljno je reći, Doom: The Dark Ages se oblikuje da bude svaki deo lud kao i njegov prethodnik.

Očekuje se da će Doom: The Dark Ages primiti više detalja tokom godine. id Software je namerno zadržao informacije za sada, nadajući se da će polako izgraditi uzbuđenje kako se izlazak približava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More