Dontnod trajno prelazi na sistem rada od kuće

0
199

Pandemija korona virusa dovela je velike promene u načinu na koji svet funkcioniše. Sa njom je uzdrmana i sama industrija video igara, te su developeri morali pronaći način da nastave sa radom i dok virus hara.

Tako su gotovo svi prešli na metod rada od kuće, gde su svi developeri nastavili da rade na projektima iz topline doma, a vrata studija su bila zatvorena. Sada kada se naizgled situacija stišala, mnogi su se vratili nazad u kancelarije, ali ne svi i neki možda neće ni morati.

Studio Dontnod Entertainment, poznat po igrama Twin Mirror i Tell Me Why, će zauvek preći na politiku rada od kuće(Work-from-home). Veliki broj zaposlenih je bio za ovu promenu, čak 87% ljudi u studiju je glasalo za prelazak na ovaj model rada.

Zaposleni će bez problema moći da rade od kuće i sam studio će obezbediti svu potrebnu opremu u vidu nameštaja i hardvera za rad. Onij koji žele, moći će povremeno da rade od kuće, a povremeno iz kancelarije.

Iz samog studija naglašavaju da je ovo odlična promena koja će doneti dosta benefita, a kao jedan od njih spominje se da će se ovako lakše nalaziti developeri, pošto neće biti vezani za lokaciju na kojoj se nalaze studiji, u Parizu i Montrealu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Dontnod trajno prelazi na sistem rada od kuće appeared first on PLAY!.

Original Article