Domaći studio Bigosaur najavio novu puzzle igru – Block Buster Billy

0
52

Posle Son of a Witch i Crypto Miner Tycoon Simulatora, Bigosaur studio nam sprema novu igru za sve ljubitelje mozgalica.

Block Buster Billy (BBB) je puzzle igra sa simpatičnom pikselizovanom grafikom, čiji je gejmplej Bigosaur studio, na čelu sa Milanom Babuškovom, uporedio sa onim iz Baba is You. Ono što BBB čini jedinstvenim, jeste to što se, umesto reči, slažu blokovi sa brojevima i matematičkim operacijama. Iako ovo možda zvuči pomalo zastrašujuće, pogotovo za ”matematikomrzce”, u pitanju su samo osnovne operacije sa malim brojevima.

Da biste prešli svaki nivo, morate da pomerate blokove kako biste formirali odgovarajuću jednačinu koristeći brojeve i operacije na raspolaganju. Kada formirate tačnu jednačinu, blokovi koje ste koristili će se pretvoriti u jedan veći blok, koji potom morate da pomerite na odgovarajuću lokaciju kako biste prešli nivo, gde je svaki nivo teži od prethodnog. Ako ste ljubitelj puzli i volite izazov, BBB je prava igra za vas!

BBB se trenutno nalazi u alfa fazi, i biće dostupan za PC (Steam) i Nintendo Switch. Bigosaur studio planira da izbaci igru na Steam krajem decembra, dok će verzija za Switch stići mesec dana kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Domaći studio Bigosaur najavio novu puzzle igru – Block Buster Billy appeared first on PLAY!.

Original Article