Dolarski mesec pretplate za Game Pass skraćen na dve nedelje

0
84
dolarski-mesec-pretplate-za-game-pass-skracen-na-dve-nedelje

Slično kao što je trenutna situacija oko perioda bolovanja u Srbiji, Microsoft je rešio saseče period tokom kojeg igrači mogu igrati naslove na Game Pass servisu na dve nedelje.

Ranije ove godine, Microsoft je zvanično okončao svoju ponudu besplatnog probnog perioda od $1/£1 za nove pretplatnike na Xbox Game Pass. Ponuda se vratila ubrzo nakon toga, ali je sada ponovo prilagođena. Dok ste ranije mogli dobiti pun mesec Game Pass pretplate za dolar, sada je to smanjeno na dve nedelje.

Kada je Microsoft prvi put okončao probni period od $1 za Game Pass, izjavio je da će u budućnosti procenjivati nove promocije. Na kraju, to se jednostavno svodilo na ponovno uvođenje probne ponude, ali smanjenjem probnog perioda na dve nedelje, Microsoft želi da brže pretvori nove korisnike u plaćajuće kupce.

Naravno, ova vest stiže samo mesec dana pre izlaska Starfield, sledećeg velikog RPG-a Bethesde i najvećeg Xbox ekskluziviteta Microsoft-a ove godine. Igra bi trebala da uzrokuje porast usvajanja Game Passa i pretpostavljajući da većina korisnika probnog perioda ne uzima nedelju dana odmora da završi igru što je brže moguće, igrači će morati ili da kupe igru ili da postanu plaćeni Game Pass pretplatnik kako bi je igrali do kraja.

Microsoft je nedavno najavio i neke druge promene u Game Pass. Od septembra nadalje, Xbox Live Gold više neće postojati i umesto toga, korisnici će biti upućeni na Game Pass Core, ulazni nivo za uslugu pretplate koji uključuje pristup konzolnom multiplejeru i izbor od 25 igara iz Game Pass biblioteke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More