Dobili smo poster i prvi trejer za Twisted Metal seriju

0
48
dobili-smo-poster-i-prvi-trejer-za-twisted-metal-seriju

Još u proleće 2019. najavljeno je da je u produkciji serija zasnovana na Playstation franšizi Twisted Metal. Od tada smo videli vrlo malo toga, ali sa Twisted Metalom koji bi trebalo da bude objavljen za 3 meseca, konačno smo dobili prvi pravi pogled na seriju zahvaljujući objavljivanju zvaničnog postera i kratkog trejlera

Kako je podelio IGN, zvanično je objavljen poster za Playstation Production emisiju Twisted Metal, koji prikazuje glavnog glumca Entonija Mekija za volanom naoružanog vozila. Radnja Twisted Metal je sledeća:

“Twisted Metal je visokooktanska akciona komedija, zasnovana na originalnom scenariju pisaca Deadpool-a Reta Riza i Pola Vernika o autsajderu koji dobija šansu za bolji život, ali samo ako može uspešno da isporuči misteriozni paket preko postapokaliptične pustoši. Uz pomoć kradljivca automobila lakog na okidaču, suočiće se sa divljim pljačkašima koji voze vozila uništenja i drugih opasnosti na otvorenom putu, uključujući poremećenog klovna koji vozi previše poznati kamion za sladoled.”

Kasnije smo dobili i trejler koji pokazuje delić onoga što nas očekuje, tako da moramo priznati da jedva čekamo.

Dok Mackie ima prednju i središnju stranu na posteru, sama serija će uključivati široku postavu likova koje igraju poštovani glumci kao što su Stefani Beatriz i Vil Arnet, da spomenemo samo neke.

Sa repertoarom i glumačkom ekipom, Twisted Metal izgleda kao zabavna i bombastična serija od 10 epizoda koja se, nadamo se, neće shvatiti previše ozbiljno. Twisted Metal se premijerno prikazuje 27. jula ekskluzivno na Peacock striming servisu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More