Dobijamo TMNT igru baziranu na The Last Ronin stripu!

0
61
dobijamo-tmnt-igru-baziranu-na-the-last-ronin-stripu!

Prošle godine se pričalo da je AAA Teenage Mutant Ninja Turtles igra u razvoju, a najava je stigla preko izdanja Toy World Magazina. Sada imamo mnogo više detalja o ovom predstojećem naslovu, za koji se kaže da je adaptacija veoma voljenog stripa “The Last Ronin“.

U intervjuu koji je vodio Polygon, Dag Rozen, viši potpredsednik za igre i nove medije u Paramount Global, zvanično je otkrio da je video igra zasnovana na popularnom stripu trenutno u izradi.

Za neupućene, The Last Ronin je bila TMNT priča iz 2020. godine, koja je poprimila mnogo mračniji ton u poređenju sa prethodnim izdanjima. Smešten u „futuristički, bitkama razoreni Njujork“, svi osim jednog od braće TMNT su ubijeni, a usamljena preživela kornjača kreće na put pravde i osvete.

Kao i grafička novela, za predstojeću igru se kaže da ima tamniji i zreliji ton u poređenju sa tipičnim TMNT izdanjima. Rozen je takođe ponudio neke detalje o tome kako će sama igra biti strukturisana, pri čemu se naslov poredi sa God of War iz 2018. i njegovim nastavkom, što znači da će igra imati perspektivu trećeg lica sa nekim RPG mehanikama.

Držeći se u skladu sa samom pričom, igrači će preuzeti kontrolu prvenstveno nad usamljenom preživelom kornjačom, sa drugim likovima koji se mogu igrati, ali samo tokom trenutaka flešbeka.

Teenage Mutant Ninja Turtles su okupile široku publiku, kako mladih tako i starijih obožavatelja, pa je uzbudljivo videti da će zreli pogled na franšizu sada biti predstavljen ne samo u stripovima, već i u obliku video igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More