Dobijamo novu Astro Bot igru

0
81
dobijamo-novu-astro-bot-igru

U poslednjoj generaciji, Astro Bot je postao neka vrsta PlayStation maskote i njegovu različitu konzolnu opremu, sa prvim PSVR headsetom koje su dobile samostalni „Astro Bot: Rescue Mission“ i PS5 koji donosi odličan naslov Astro’s Playroom. Oni koji žele novu avanturu sa robotskom maskotom PlayStationa možda neće morati dugo da čekaju, jer je Sony sada podneo gomilu trademarkova za „Astro Bot“.

Kako je izvestio Gematsu, Sony Interactive Entertainment je pre nekoliko dana, 25. avgusta, podneo više zahteva za trademark za ime Astro Bot u Evropi. Nakon toga, ResetEra korisnik LightKiosk je otkrio da je slično takođe podneto u SAD prošle nedelje – dodajući dalju verodostojnost ideji da Sony planira nešto veliko za skromnu franšizu.

Kao što je pomenuto, dok mnogi vole Astro Bota zbog njegovog zabavnog platforminga, beskrajnih referenci i generalno visoko poliranog iskustva, maskota još uvek nije glavna zvezda velikih first-party naslova – a jedina samostalna igra koju ima trenutno je zaključana iza hardvera PSVR 1. generacije.

Bez obzira na to šta ovaj trademark na kraju donese, nadamo se da ćemo dobiti još jednu pravu Astro Bot igru pre ili kasnije, bilo na PS5, PSVR2 ili oba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More