Dobijamo LEGO trkačku igru sa otvorenim svetom

0
72
dobijamo-lego-trkacku-igru-sa-otvorenim-svetom

LEGO 2K Drive nije vaša prosečna trkačka igra. Umesto jednostavne trkačke igre u kojoj se borite da prvi pređete ciljnu liniju, LEGO-ova nova trkačka igra ima više „avanturistički“ pristup, nudeći otvoreni svet za istraživanje.

IGN je bio prvi koji je objavio priču, ali je od tada uklonjena, verovatno zbog kršenja embarga. Igra iza koje 2K i Visual Concepts, LEGO 2K Drive, je opisan kao AAA avanturistička igra otvorenog sveta u kojoj možete da vozite ulične trkačke automobile, terence ili čamce. Pored automobila iz nekih LEGO kolekcija (LEGO City, Creator, Speed Champions), možete i sami da napravite jedan koristeći preko 1000 LEGO delova koje igra nudi.

Predstojeći naslov nudi i režime igre za jednog i za više igrača i sadrži stvarnu priču koja će vam omogućiti da istražite različite biome, trke, mini igre i izazove. U multiplejeru, možete igrati protiv šest igrača ili zajedno sa prijateljima. Lokalni multiplejer sa podeljenim ekranom je takođe prisutan.

Igra će biti dostupna u tri izdanja. Standardno izdanje će koštati 70 dolara na Playstation 5 i Xbox Series X/S i 60$ za Playstation 4, Xbox One, Switch i PC. Zatim, tu je Awesome Edition za 99,99 dolara, koje uključuje novo vozilo, stil vozila, mini figuru u igri i propusnicu za vožnju prve godine. Na kraju, tu je izdanje Awesome Rivals, po ceni od 119,99 dolara i koje sadrži više vozila, stil vozila, više mini figurica u igri i propusnicu za vožnju prve godine.

Sve porudžbine u pretprodaji uključuju „Aquadirt Racer Pack“, koji ima Aquadirt Racer Street Car, Off-Road Car i Racer Boat. Ovaj paket je uključen u Awesome Edition i Awesome Rivals Edition bez obzira na pretprodaju. Igra će biti dostupna od 19. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More