Dobijamo Harry Potter igru fokusiranu samo na kvidič!

0
47
dobijamo-harry-potter-igru-fokusiranu-samo-na-kvidic!

Warner Bros. Games je najavio Harry Potter: Quidditch Champions za PC i nepotvrđene konzole.

Prema čestim pitanjima na veb stranici igre, to je “brza, konkurentna igra za više igrača koja sadrži najslavniji magični sport na svetu“.

Naglašava se kao “potpuno, samostalno kvidič iskustvo“ koje “uključuje igrače u sport kvidiča i druge avanture sa metlom zajedno sa prijateljima u takmičarskom multiplejer okruženju“.

Igra će omogućiti korisnicima da kreiraju i prilagode sopstvene kvidič igrače. Biće potrebna internet konekcija, bilo da igrate solo ili kao tim na mreži.

Quidditch Champions je u razvoju već nekoliko godina u Unbroken Studios sa sedištem u LA, koji takođe trenutno radi na konzolnim verzijama za nedavno odloženi Suicide Squad: Kill the Justice League.

Warner će održati ograničene testove za Harry Potter: Quidditch Champions od 21. do 22. aprila i igrači se mogu registrovati OVDE da bi imali priliku da učestvuju.

Calling all Beaters, Chasers, Keepers, and Seekers! Harry Potter: Quidditch Champions limited playtest signups are live now! Sign up at https://t.co/E9cQekLOzV. #QuidditchChampions pic.twitter.com/AQhKfg4NKD

— Warner Bros. Games (@wbgames) April 17, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More