Dobijamo Death Stranding film

0
48
dobijamo-death-stranding-film

Jedan od ciljeva Hidea Kojime sa stvaranjem Kojima Productions bio je da se na kraju proširi izvan igara i na druge medije kao što su filmovi i TV. Čini se da je Kojimina želja ispunjena, jer je film Death Stranding zvanično najavljen.

Kako prenosi Deadline, Kojima Productions je u partnerstvu sa Hammerstone Studios (poznatim po Bill & Ted Face the Music, Kung Furi, Barbarian i još mnogo toga) kako bi jedinstveni svet Death Strandinga doveo na bioskopsko platno.

Povezano: Najavljen Death Stranding 2

Trenutno je nepoznato ko je na čelu scenarista i režije, ali je potvrđeno da će Kojima biti barem producent filma. Nije iznenađujuće da se zaplet trenutno drži u tajnosti, ali znamo da će film navodno „uvesti nove elemente i likove u Death Stranding univerzumu“.

Govoreći o najavi filma, Kojima je rekao: „Ne mogu biti više uzbuđen zbog ovog novog partnerstva sa Hammerstone Studios. Ovo je ključni trenutak za franšizu i zaista se radujem saradnji sa njima u dovođenju DEATH STRANDING-a na veliko platno.”

Death Stranding nije kratka igra, pri čemu je sam epilog dugačak kao ceo film. Pošto je uključeno još više likova i elemenata, biće zanimljivo videti kako se kompleksne teme igre prevode u film. Štaviše, sa igrom koja koristi sličnost i performanse glumaca iz stvarnog sveta, nadamo se da će i Norman Ridus, Lea Sejdu, Giljermo del Toro i Margaret Kejli ponovo igrati svoje uloge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More