Dmitrij Gluhovski lično nam pokazuje specijalnu Artjom ediciju za Metro Exodus, koju će dobiti samo deset srećnika

I dok se poljski pisac Witcher knjiga baš i ne miriše sa ljudima iz CD Projket RED i generalno ne voli video-igre, sa druge strane pisac Dmitrij Gluhovski, koji nam je doneo fenomenalni Metro serijal, je u veoma prijateljskim odnosima sa ekipom iz studija 4A Games, koji je isti serijal pretočila u sjajne video-igre.

To prijateljstvo i zdrav odnos su nam doneli i ovaj autentični video koji možete videti ispod, u kome nam Dmitrij pokazuje specijalno i izuzetno retko Artjom izdanje (Artyom Edition) igre Metro Exodus.

Ovo nije jedno od onih “milion dolara” izdanja kakve viđamo poslednjih godina – ovo izdanje nema cenu. Njega će dobiti deset pažljivih fanova, samo još uvek ne znamo kako osim da ko ga želi, moraće pažljivo da prati sve kanale komunikacije za Metro Exodus u narednim nedeljama pred izlazak igre.

A izdanje je apsolutni san snova za svakog Metro fana, što možete i sami da vidite ispod, tako da ukoliko ga želite, šta drugo da vam kažemo, sem da lovite detalje i možda baš vi uspete da dobijete primerak.

Original Article