Disney Speedstorm: Kako da otključate takmičarski multiplejer

0
61
disney-speedstorm:-kako-da-otkljucate-takmicarski-multiplejer

U Disney Speedstorm postoji više game modova i možda može u početku da bude konfuzno. Jedna od bitnijih opcija kada su u pitanje igre koje spadaju u trkački žanr jeste takmičarski multiplejer, ali, kada se igračima očita ova igra – mupltiplejer opcija je siva i ne može da se izabere

Da bi igrači mogli da igraju sa drugim igračima širom sveta, moraju prvo da otključaju ovu opciju igrajući druge game modove. 

Na početku ove igre, igrači mogu da pristupe Starter Circuit, Freeplay i Private Tracks opcijama igranja. Iako je zabavno igrati u Freeplay trkama sa prijateljima ili Private Tracks sa ostalim prijateljima online, to neće pomoći igračima da otključaju multiplejer mode. 

Kako bi otključali ovaj mode, oni moraju pravo da pobede Chapter 1 Node 3 Starter Circuit-a, koji se zove Tunnel Chase. Da bi igrali ovu misiju, igrači moraju da Mickey Mouse-a doguraju do bar drugog niova, a da bi prešli i taj nivo, moraju da završe bar jednu od 3 Race Goals. 

U ovom slučaju to znači da moraju da završe u top 3 ili da driftuju na bar jedan sekund. Bilo šta od ove dve stvari će omogućiti igračima da nastave dalje u naredni node igre koji otključava kompetetivni multiplejer.

Ukoliko igrate Disney Speedstorm, a niste znali kako da otključate multiplejer mode, nadamo se da ćete sad uspeti i da ćete uživati u novim mogućnostima koje će vam ova igra pružiti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More