Disney Plus od idućeg tjedna u Hrvatskoj

0
114

Od 14. lipnja ove godine, u Hrvatskoj će službeno biti dostupna steraming usluga Disney+, za koju ćete mjesečno plaćati 7,99 eura, ili 79,90 eura godišnje.

Pretplatnici će već u startu imati više od 2000 naslova koje donose Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i Star franšize.

Disney+ obećava da će svake godine na platformu dovesti više od 100 novih filmova, serija i emisija, a svi filmovi će biti dostupni odmah nakon kino premijera.

Jedna od pogodnosti je neograničeno preuzimanje sadržaja na 10 uređaja i to do 7 profila, a što se tehničke kvalitete tiče, tu su 4K HDR video, Dolby Atmos zvuk i IMAX Enhanced opcija gledanja.

Vjerujemo da će posebno veseli biti fanovi Marvela i pogotovo Star Warsa koji u ponudi imaju najnovije serije The Mandalorian, The Book of Boba Fett i Obi Van Kenobi.

Dakako, na svoje će doći djeca (i njihovi roditelji), budući da će na raspolaganju imati hrpe Disneyevih filmova i serija, a roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali samo pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

Među novim sadržajima izdvajaju seriju "Moon Knight" iz Marvelovog studija u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac kao Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja, te Oscarom nominiran film „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Shang-Chi i legenda o deset prstenova“) sa Simu Liu i Awkwafinom u glavnim ulogama.

Također, pretplatnici će moći gledati Disneyev i Pixarov animirani film nominiran za nagradu Oscar „Luca“ („Luka“), Oscarom nagrađen Walt Disneyev film „Encanto“ („Encanto: Naš čarobni svijet“) o izvanrednoj obitelji Madrigal, te Oscarom nagrađen film „Cruella“, s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

Od ostalih zabavnih sadržaja, tu su akcijska komedija nominirana za nagradu Oscar „Free Guy“ s Ryanom Reynoldsom, „The Simpsons“ („Simpsoni“) i „Grey’s Anatomy“ („Uvod u anatomiju“), a National Geographic donosi prvu sezonu serijala od 12 epizoda „The World According To Jeff Goldblum“.

Za više informacija posjetite Disneyplus.com.

Original Article