Discord na PS5 konzolama početkom 2023. godine

0
51

Sony je prvi put najavio planove za integraciju Discord-a sa PlayStation konzolama još u maju 2021. godine, a dok je povezivanje Discord naloga dodato, druge funkcije poput glasovnog ćaskanja tek treba da stignu. Xbox je počeo da testira Discord Voice Chat na sopstvenim konzolama ranije ovog leta, ali PlayStation integracija neće mnogo zaostajati.

Tom Henderson je čuo iz nekoliko izvora, uključujući isti izvor koji je procurio DualSense Edge kontroler mesecima pre njegove objave, da je dublja integracija Discord-a planirana za ažuriranje softvera PS5 7.00.

Trenutno je ažuriranje 6.00 planirano za sredinu septembra, a verzija 7.00 bi trebalo da se pojavi u martu 2023. Ovo je ažuriranje koje će dodati Discord glasovno ćaskanje na PS5, omogućavajući korisnicima da povežu svoje Discord naloge i i dalje pristupaju svom Discordu, i da ostvaruju grupne i privatne pozive direktno sa konzole. Ovo će takođe pružiti alternativu matičnom sistemu ćaskanja na PS5.

Kao i obično, možemo očekivati da javni beta testovi počnu nekoliko meseci ranije, tako da bismo mogli da vidimo integraciju Discord-a u akciji pre kraja godine ili početkom 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Discord na PS5 konzolama početkom 2023. godine appeared first on PLAY!.

Original Article