Discord menja korisnička imena – username više neće biti isti

0
55
discord-menja-korisnicka-imena-–-username-vise-nece-biti-isti

Discord uvodi promene u načinu predstavljanja i funkcionisanja korisničkih imena na svojoj platformi. Ovo će biti prva velika promena ove stavke za 8 godina od kad je Discord aktivan u gejmerskoj zajednici. 

Discord je tekstualni, audio i video komunikacioni servis koji se koristi u onlajn gejming zajednici već godinama. On je lasniran 2015 godine i veoma brzo je postao popularan zbog svoje jednostavnosti. On je inicijalno napravljen za PC igrače, ali je sada dostupan na PS5, Xbox one i Xbox Series X/S. 

Discord je objavio blog post u kom je najavio promene vezane za korisničko ime. Na ovoj platformi, korisničko ime se sastojalo od imena korisnika koje je on sam unosio, nakon čega je sledila #, a za njom su išle 4 nasumične cifre. Na ovaj način je svaki korisnik imao jednistveno korisničko ime

Korisničko ime više neće tako izgledati, već će korisnici sami kreirati svoje jedinstveno korisničko ime kom će prethoditi @ koje je prisutno i na drugim društvenim platformama, kao što je tviter. 

Ova promena će se dešavati postepeno u narednih nekoliko nedelja, a korisnici će biti obavešteni kada budu mogli da promene svoje korisničko ime. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Read More