Discord konačno podiže limit za upload datoteka

0
53
discord-konacno-podize-limit-za-upload-datoteka

Ako ste strastveni korisnik Discord-a, najverovatnije ste pokušali da delite datoteku sa nekim, a niste mogli zbog malog ograničenja veličine od 8 MB. To bi sada trebalo da se dešava ređe, pošto je Discord povećao ograničenje veličine datoteke za otpremanje sa 8 MB na 25 MB.

Discord je nedavno objavio preko Twittera da proširuje ograničenje veličine datoteke sa 8 na 25MB za sve svoje korisnike, što uključuje pretplatnike koji nisu Nitro i Nitro Basic. Novo ograničenje veličine datoteke je aktivno, tako da možete odmah da počnete da delite veće datoteke.

Sa proširenom bazom korisnika Discord-a, kompanija uvodi QoL poboljšanja za svoje korisnike, a ovo povećanje ograničenja veličine datoteke je samo početak. Ažuriranje će koristiti skoro 196 miliona aktivnih korisnika koji sada mogu lako da otpremaju veće datoteke za deljenje između prijatelja ili na serverima.

Međutim, ako želite da delite još veće datoteke, možete nadograditi na Nitro Basic uz minimalnu naknadu od 3 USD, što omogućava otpremanje od 50 MB. Za 10 dolara mesečno, Nitro korisnici mogu da iskoriste prednosti otpremanja od 500 MB i drugih ekskluzivnih funkcija kao što su 4K video strimovanje i povećana raznolikost emodžija. Štaviše, Discord je takođe najavio implementaciju soundboardova u glasovnim kanalima i pozivima, što će se pojaviti u narednim nedeljama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More