Diablo Immortal suočen sa nizom negativnih ocena od strane nezadovoljnih igrača

0
56

Diablo Immortal se suočava sa velikom reakcijom igrača nakon objavljivanja prošle nedelje.

Besplatna MMO verzija objavljena je 2. juna na iOS-u i Android-u i kao otvorena beta verzija na PC-u, ali je ubrzo naišla na negativan prijem zbog velikog fokusiranja na mikrotransakcije.

Ovo je uključivalo izveštaj tokom vikenda koji je izračunao da bi igrače moglo koštati do 110.000 dolara da u potpunosti nadograde lik u igri.

Negativnost je dovela do toga da je Diablo Immortal „bombardovan“ recenzijama na Metacritic-u, što u vreme pisanja znači da je njegov korisnički rezultat trenutno samo 0,8, treći najgori rezultat u istoriji Blizzard-a.

Direktor igre Diablo Immortal je sugerisao da su neke negativnosti oko igre „zasnovane na dezinformacijama“.

Jedine igre Blizzard-a koje su do sada imale lošiji korisnički rezultat bile su Warcraft III Reforged (0.6) i World of Warcraft Classic: Burning Crusade Classic (0.4), a obe su objavljene poslednjih godina (2020. i 2021.).

Ovo je najnoviji u nizu loših korisničkih rezultata za Blizzard na Metacritic-u, koji nije imao negativan rezultat od 2019. (kada je Switch port Overwatch-a dobio 6,1).

Jedan od glavnih argumenata protiv igre je da iako se u početku čini razumnom sa upotrebom mikrotransakcija, tek kada dođete do kraja igre, oni počinju da se osećaju nametljivo.

Ovo može objasniti zašto igra izgleda bolje pop pitanju ocena na Google Play i Apple App Store-u, gde trenutno ima korisničke ocene 4,1 odnosno 4,7 od 5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Diablo Immortal suočen sa nizom negativnih ocena od strane nezadovoljnih igrača appeared first on PLAY!.

Original Article