Diablo II Resurrected beta testiranje kreće ove nedelje

0
254

Ako ste već unapred kupili Diablo II Resurrected onda vas mrzim, jer od 13. do 17. avgusta ćete moći da uđete u ranu betu sa svim gejmerima koji su već rezervisali svoju kopiju rimejka Blizzard-ovog klasika. Ali čak i mi koji se nismo još ukrcali na Diablo II Resurrected brod (ali smo se prijavili putem mejla), moćićemo da probamo betu od 20. do 23. avgusta. Prognoze za taj vikend će sigurno biti paklene.

Matematika je jasna. Svi koji su prednaručili igru imaće osam dana da testiraju igru, a Blizzard će ujedno videti koje opterećenje serveri mogu da izdrže. Kao i određene promene koje su ubacili od alfa testa. Samo da se ne ponovi noćna mora zvana error 37, koja je pokvarila zabavu gomili Diablo 3 igrača. Beta će dodati još dve klase koje se nisu pojavile u alfi, Paladina i Druida.

Igrači koji su prednaručili igru mogu da krenu da je skidaju već od 11. avgusta, dok će ostali smrtnici moći isto da učine na konzolama 17. avgusta, a PC korisnici 18. avgusta. Bilo kojoj grupi igrača da pripadate, sigurno ćemo svi imati sasvim dovoljno vremena da prođemo kroz prva dva akta igre. Na ovom linku pogledajte mape i vremena kada beta stiže u različite delove sveta.

The post Diablo II Resurrected beta testiranje kreće ove nedelje appeared first on PLAY!.

Original Article