Diablo 4 otvorena beta počinje u martu

0
51
diablo-4-otvorena-beta-pocinje-u-martu

Pre nekoliko nedelja, producent Diablo 4, Rod Ferguson, jasno je stavio do znanja na Twitteru da će uskoro biti objavljena otvorena beta najava. Mnogi od nas su očekivali da će se ovo uskladiti sa IGN Fan Fest-om tokom vikenda i to se pokazalo sasvim tačnim. Tokom IGN strima, Blizzard je najavio da će Diablo 4 beta doći u martu.

Blizzard je već vodio privatne beta testove za igru u proteklih nekoliko meseci, što je rezultiralo brojnim curenjima informacija. U martu će svi imati priliku da isprobaju igru nekoliko meseci pre datuma izlaska u junu.

Korisnici koji su poručili u pretprodaji dobiće rani pristup, što im omogućava da igraju beta verziju od 17. marta do 19. marta. 24. marta, otvorena beta će početi, besplatna za sve za preuzimanje na računarima i konzolama. Međutim, otvorena beta verzija neće dugo trajati, a Blizzard planira da zatvori pristup 26. marta.

Nakon beta verzije, Blizzard će biti fokusiran na put ka lansiranju. Pod pretpostavkom da nema kašnjenja u poslednjem trenutku, Diablo 4 će biti objavljen 6. juna za PC i konzole.

— Diablo (@Diablo) February 18, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More