Diablo 4 – Da li će biti još jedna beta?

0
72
diablo-4-–-da-li-ce-biti-jos-jedna-beta?

Diablo 4 je nakon beta verzije u martu dobio pozitivne reakcije i veliki feedback od strane igrača. Zahvaljujući povratnim informacijama, uspeli su da urade neke promene pre lansiranja, ali ne samo to. 

Diablo je i dobio “gold” status, što znači da je igra gotova i spremna za pretvaranje u fizičke kopije za konzole. Uglavnom u retkim situacijama dolazi do odlaganja ili izmena za igre nakon što dobiju ovaj status, međutim, postoji mogućnost da će ipak biti nekih promena. 

Ova igra zvanično izlazi 06. juna, što je za nešto više od mesec dana. Međutim, jedan fan je na tviteru napisao da mu je potrebno da još igra Diablo 4. Verovatno je on bio jedan od beta igrača. Uzbuna je nastala kada je oficijalni profil ove igre dao svoj sledeći odgovor: “To može da se sredi…

That can be arranged… https://t.co/PAqUDg7Cmu

— Diablo (@Diablo) April 20, 2023

Da li ovaj njihov odgovor možda znači da će doći do još jedne bete? Ukoliko se održi vrlo uskoro, to bi im dalo dovoljno vremena da donesu sitne izmene i još više usavrše ovu igru.

Takođe, još jedna beta može da privuče nove igrače i napravi dodatni hajp oko igre za sve one koji nisu ispratili prethodnu betu ili nisu bili u mogućnosti da budu deo nje.

Da li Blizzard treba da pusti još jednu betu ili da svi zajedno budemo strpljivi i sačekamo početak juna kada ćemo konačno moći da uživamo u ovoj igri koja se predugo čeka?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More