Diablo 4 bombardovan negativnim ocenama na Metacriticu

0
70
diablo-4-bombardovan-negativnim-ocenama-na-metacriticu

Uzbudjenje za prvu sezonu Diablo 4 brzo se pretvorilo u razočaranje ranije ove nedelje nakon što je Blizzard objavio najnoviju zakrpu za igru, donoseći velike nerfove klasama širom igre, kao i stvari poput XP-a igre kako bi usporio napredak igrača. Igrači su već izrazili svoje nezadovoljstvo pre-sezonskom zakrpom na forumima, a sada se okreću Metacriticu.

Diablo 4 je doživeo review-bombing na Metacritic sajtu nakon svog najnovijeg ažuriranja. Korisnički rezultat za igru je drastično opao u poslednjih 24 sata, dostigavši niskih 2.7 u celini u trenutku pisanja.

Iako bi ocena od 2.7 mogla biti preterana za Diablo 4, to samo pokazuje koliko su igrači frustrirani ažuriranjem. Umesto da unaprede ono što je traženo, Blizzard je odlučio da uspori napredak za sve i stvorio situaciju u kojoj gotovo svi likovi umiru češće jer su im odbrane oduzete, zajedno sa ofanzivnim sposobnostima.

Situacija bi se mogla malo popraviti kada sezona počne, jer će igrači moći da dobiju nove predmete poznate kao Malignant Hearts, koji su u suštini legendarni dragulji koji mogu dodatno poboljšati opremu. Gledajući listu njih, ništa ne izgleda kao posebno moćan ili lud efekat, ali to bi moglo da se promeni kada dobijemo priliku da ih isprobamo.

Blizzard je već najavio planove da popravi nekoliko stvari, poput drop rates za Cindera tokom Helltides, koji su trenutno zaraženi, kao i uklanjanje zahteva za nivo za prelazak u World Tier 3 i 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More