Devil May Cry 5 ima specijalnu ediciju uz koju stiže i pravi kožni Danteov kaput, cena “sitnica”

Poslednjih par godina smo navikli na sumanute edicije raznih novih igara, koje po nekim basnoslovnim cenama donose raznorazne džidžamidže, kako bi se izvukao koji dinar više od onih najzagriženijih fanova.

Ipak, koliko god da nas neka igra iznenadi nekom svojim “specijalnom” edicijom, uvek se iznova i iznova pojave novi naslovi sa još luđim dodacima, koje prate odgovarajuće lude cene. Ovoga puta nam stiže vest o Devil May Cry 5 “Ultra Limited Edition”, koji donosi pravi pravcati Danteov kaput, od prave kože, koji možete naravno nositi kao normalnu odeću.

Ukoliko je baš to ono što želite, onda ćete morati i da pripremite količinu novca dovoljnu da kupite neki dobar auto, jer cena ove edicije iznosi 8000 dolara!

Tu je i nešto jeftinija verzija ove edicije, koja košta oko 7500 dolara i donosi jaknu koju nosi drugi protagonista petice, Nero. Obe varijante možete videti ispod, a naravno, po ovako preskupoj ceni uz igru i mantile dolaze i sve one ostale “standardne” stvari koje dolaze sa drugim edicijama.

Koliko tačno ovih limitiranih izdanja postoji, ne znamo, ali ne sumnjamo da negde u svetu ima bogataša koji se lože na DMC i koji će sa lakoćom “pljunuti” 8000 dolara da bi se štetali u Dantevom kaputu. Devil May Cry 5 nam stiže 8. marta naredne godine.

Original Article