Developeri Star Citizen-a izbacili novi video i najavili besplatno testiranje igre

0
243

Novi snimci su izašli na Cloud Imperium Games youtube kanalu koji prikazuju sadržaje koji će se naći u igri, a radoznali igrači će uskoro moći i da besplatno probaju igru. Prvo šta dolazi ove nedelje je Free Fly događaj, koji počinje 18. avgusta. Svi će moći da testiraju 3.14 verziju igre i posete grad u oblacima ‘’Orison’’, tako da bi trebalo da dobijemo solidnu predstavu o trenutnom stanju igre koja se razvija već kroz nekoliko gejming generacija.

Pored besplatnog testiranja, kreatori su diskutovali i o PvP elementima, i prikazali novu verziju Arena Commander-a (borba sa letelicama), a u drugom videu, developeri su prilično detaljno pričali o garanciji kvaliteta igara. Ako baš imate vremena, video možete naći na ovoj adresi.

Star Citizen je u međuvremenu prešao cifru od 379 miliona dolara, koju je studio prikupio od posvećenih obožavatelja. Tačnije, skupili su 379,843,473 dolara, a broj registrovanih igrača je u ovom momentu 3,189,239. Još jedan studio se priključio radu na svemirskom spektaklu, i ubacivaće nove sisteme i sadržaje u Star Citizen. Već nam je od ranije poznato da Firesprite studio pomaže sa modom koji podseća na Battlefield, nazvanim Theaters of War.

Ako ste nekada hteli da vidite zašto se diže tolika prašina o Star Citizen igri, onda ove nedelje možete to uraditi bez trošenja velike količine novca. Drugi gejmeri su se za to pobrinuli umesto nas.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *


The post Developeri Star Citizen-a izbacili novi video i najavili besplatno testiranje igre appeared first on PLAY!.

Original Article