Developeri iza Hogwarst Legacy umanjuju očekivanja fanova za predstojeći DLC

0
73
developeri-iza-hogwarst-legacy-umanjuju-ocekivanja-fanova-za-predstojeci-dlc

Prošlo je više od godinu dana otkako je Hogwarts Legacy prvi put lansiran i s obzirom da je igra brzo postala bestseller, mnogi fanovi su se nadali dodatnom DLC-u ili ekspanzijama. Srećom, DLC je u izradi, sa besplatnim ažuriranjem koje će biti dostupno za igru ovog leta. Međutim, developeri žele da postave očekivanja u skladu sa tim, potvrđujući da će ovaj DLC biti “mali način” da pokažu zahvalnost igračima.

Ranije ove godine, developeri iza igre obećali su “dodatna ažuriranja i funkcionalnosti”. Čini se da je glavna stvar na kojoj se trenutno radi besplatan DLC koji će biti dostupan ovog leta za sve igrače. Kao rezultat toga, fanovi su teoretisali o potencijalnim ažuriranjima za igru, sa nekim idejama koje su bile daleko ambicioznije za besplatan DLC i verovatnije bi bile sačuvane za nastavak – ako ga ikada dobijemo. Uostalom, WB je sada potpuno posvećen napuštanju igara za jednog igrača kako bi se fokusirao na ‘live service’.

Da bi ublažio očekivanja za ovo ažuriranje, menadžer zajednice, Chandler Wood, se obratio na Twitteru da ponudi neka pojašnjenja:

“Pozdrav svima! Oduševljeni smo što ste svi uzbuđeni za besplatno ažuriranje Hogwarts Legacy ovog leta. Volimo da vidimo sva nagađanja i nade o tome šta će biti deo ovog ažuriranja, i dok još nismo spremni da o tome pričamo, želim da postavim neka očekivanja za ono na čemu radimo. Naša originalna formulacija “dodatna ažuriranja i funkcionalnosti za igru” bila je vrlo namerna. Ovo ažuriranje je mali način da pokažemo zahvalnost našim igračima za neverovatan prijem igre.”

Još uvek nemamo tačan datum izlaska, ali se ažuriranje očekuje tokom leta, tako da bi moglo da se pojavi bilo gde između juna i septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More