Developer na Steamu deli na hiljade besplatnih ključeva igre stanovnicima Vuhana kako bi ih zadržao u kućama

Verovatno ste već upoznati sa korona virusom koji se pojavio u Kini, tačnije u mestu zvanom Vuhan, u kojem je trenutno prisutan najveći broj obolelih, i on uporno raste.

Svetska zdravstvena organizacija i tamošnje vlasti su već izdale stroga uputstva kako bi se stanovnici naterali da ostanu u domovima i da izegnu bilo kakav nebitan izlazak van. U cilju sprečavanja brzog širenja ovog virusa, jedan developer je osmislio odličnu akciju.

Naime, studio Kagami Works, prepoznatljiv po hentai igri Mirror, je odlučio da potpuno besplatno podeli na hiljade kopija svoje igre stanovnicima Vuhana kako bi ih zadržali kod kuće. Ovaj studio je inicijalno podelio 45.000 ključeva igre na Steamu, koji su nestali za jako kratko vreme, i kasnije je dodato još 10.000 ključeva.

U ovom darivanju hentai igre Mirror mogu učestvovati samo stanovnici sa brojem mobilnog telefona iz Kine, koji je potreban kako bi se zatražio kod. Developeri zajedno sa deljenjem igre savetuju igrače kako da sebe zaštite od korona virusa i koje mere da preuzmu, pored uživanja u ovoj igri naravno.

Dosta zanimljiva akcija i pokušaj da se barem na neki način ublaži ubrzano širenje virusa, a ako ovo pomogne, voleli bismo da vidimo još sličnih poteza od strane drugih developera.

Mirror je match-3 igra u kojoj je potrebno osloboditi i sprijateljiti se sa likovima karakterističnim za ovaj tip igara, a koliko ćete uspeha imati u tome zavisi od vaših izbora tokom igranja.

The post Developer na Steamu deli na hiljade besplatnih ključeva igre stanovnicima Vuhana kako bi ih zadržao u kućama appeared first on PLAY!.

Original Article