Destiny 2: The Final Shape ekspanzija i zvanično odložena

0
76
destiny-2:-the-final-shape-ekspanzija-i-zvanicno-odlozena

Pre nekoliko meseci, izvori su ukazali da Bungie odlaže izlazak Destiny 2: The Final Shape. Sada, nakon što je studio proveo nešto više vremena prikupljajući prednarudžbine, konačno je potvrdio odlaganje, pomerajući igru sa februara na letnje mesece.

Ekspanzija je prvobitno trebala biti objavljena u februaru 2024. godine, tačno godinu dana nakon Lightfall. Međutim, završetak desetogodišnjeg narativa nije lak zadatak i Bungie traži više vremena da pripremi novi sadržaj. Kao rezultat toga, ekspanzija je sada odložena za 4. jun 2024. godine.

Bungie neće ostaviti igrače bez ičega da rade početkom 2024. godine. Ove nedelje počinje Season of the Wish, koji će premostiti deo jaza između Lightfall i nove ekspanzije. Dodatno, u aprilu, Bungie će pokrenuti “Into the Light”, događaj koji traje dva meseca i koji će “pripremiti Guardians za njihovo putovanje u Traveller”.

Bungie je imao dosta problema ove godine, sa Lightfall koji nije ispunio očekivanja i Destiny 2 koji je izgubio značajan broj igrača, što je dovelo do otpuštanja u studiju. Takođe je prijavljeno da je nova Bungie igra, Marathon, skliznula na 2025. godinu nakon što je prvobitno bila planirana za izlazak 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More