Destiny 2 ima novi rekord po broju istovremenih igrača sa dolaskom Lightfall ekspanzije

0
44
destiny-2-ima-novi-rekord-po-broju-istovremenih-igraca-sa-dolaskom-lightfall-ekspanzije

Destiny 2 uživa zdravu korisničku bazu tokom čitavih 5 i više godina koliko je igra na tržištu. Ipak, najnoviji Lightfall DLC je predstavljen kao važan trenutak za Destiny – i to je naišlo na slično povećanje broja igrača u igri; gurajući naslov na novi rekord istovremenog broja igrača na Steam-u.

28. februara 2023. godine, Destiny 2 je oborio svoj rekord po broju istovremenih korisnika, sakupivši ukupno 316.651 igrača. Ovo označava prilično značajno povećanje u odnosu na prethodni rekord od 292.314 igrača, i dvostruko je impresivno kada se uzme u obzir činjenica da je prethodni rekord postavljen još u septembru 2019. godine tokom lansiranja igre Steam.

Sa objavljivanjem svake veće ekspanzije, primetili smo da interesovanje za Destiny 2 raste, sa mnogim slučajevima koji su videli igru blizu njenih brojki za lansiranje na Steamu u smislu istovremenih igrača – iako je nikada nisu nadmašili.

Da Destiny 2 dostiže nove vrhunce više od 5 godina kasnije svedoči o činjenici da je tim u studiju Bungie u stanju da nastavi da osvaja zlato iznova i iznova. Biće zanimljivo videti da li će ovaj rekord još jednom biti oboren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More