Destiny 2 će postati dosta teži

0
55
destiny-2-ce-postati-dosta-tezi

Destiny 2 nije teška igra. Zahvaljujući kretanju i mehanici borbe u igri, pojednostavljenoj neprijateljskoj veštačkoj inteligenciji i brzoj pomoći pri ciljanju, igra je veoma zadovoljavajuća za igranje – iako možda nije najizazovnija u PvE okruženjima. Uoči masovne ekspanzije za Destiny 2 – Lightfall, tim je potvrdio da su neke velike promene na putu.

Na svom blogu, Destiny dev tim je objavio dugačak i sveobuhvatan post sa detaljima o narednih 365 dana za Destiny 2. Jedna od najvećih promena koje treba da stignu u narednoj godini odnosi se na poteškoće igre, a direktor Džo Blekburn objašnjava da:

„Prošle godine smo potrošili dosta vremena na dovođenje svih naših podklasa do standarda Stasis 3.0. Tokom tog vremena, ne samo da su naše sposobnosti postale moćnije, već je njihova sinergija sa oružjem i opremom podigla ukupnu plimu snage za sve čamce. Rezultat ovih promena je igra sa ubedljivijim RPG-om, ali ponekad nižim nivoima izazova u našem osnovnom sadržaju. Sa velikom bazom igrača kao što je Destini’s, pravi nivo težine će biti drugačiji za svakoga.”

Blekburn je nastavio: „Iako smo i dalje posvećeni ponudi višestrukih nivoa težine u sadržaju kao što su naše kampanje, Nightfalls, tajne misije, tamnice i racije, smatramo da je osnovni izazov u ​​većini našeg sadržaja jednostavno prenizak.“

Tim iza Destiny je odlučio da zauzme dvosmerni pristup ovom pitanju, blago nerfujući igrače kroz povećanje vremena “punjenja” sposobnosti u širokom izboru sposobnosti, dok je takođe prilagođavao količinu otpornosti na štetu i povećavajući energiju potrebnu za upotrebu resilience modova.

Druga tačka uključuje promenu načina na koji su neprijatelji skalirani u poređenju sa Guardianima, što znači da nećete moći da budete preterano jačeg nivoa u poređenju sa njima (iako su tačni detalji još uvek nepoznati).

Post na blogu nudi mnogo više, uključujući diskusije o budućim sezonama, izradi oružja, PvP-u i predstojećem rotatoru egzotičnih misija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More