Demonovo staro i novo odelo – poređenje grafike Demon’s Souls iz originala i rimejka

0
176

Demon’s Souls rimejk izgleda još lepše kada se direktno uporedi sa originalom. Jedan jutuber nam je učinio svima veliku ulogu i spojio dve verzije u jedan video tako da sad imamo idealnu priliku da vidimo sličnosti i razlike.

Razlika u vizuelnim elementima je očigledna ali u videu možemo i da vidimo detalje koje je studio Blueprint želeo da zadrži, a nismo primetili na skorašnjem Playstation događaju. Određene pokreti u igri i dalje liče na stari dobri ‘’smotani’’ Souls, ali je developer sredio neke grublje ivice vezane za sinhronizaciju i animacije kretanja. Naravno, u kojoj meri je ovo uticalo na igru i kako će to izgledati na finalnom prozvodu još ne znamo, ali je zanimljivo videti u kom pravcu je studio odlučio da krene.

Pročitajte još: Playstation Plus kolekcija je paket sa 18 PS4 igara za Playstation 5

Ako bi morali da pogađamo, izgleda da će se igra ponašati slično originalu ali da će, što se grafike tiče, biti bogata detaljima i da će, za razliku od mračnog originala, rimejk biti obasjan novim svetlom. Studio je prethodno radio na rimejku igre Shadow of the Colossus tako da ćemo najverovatnije videti sličnu strategiju kao i sa tom igrom. Zadržati osećaj i kontrole (koje funkcionišu) a osvežiti vizuale modernim tehnikama.

Jedno je sigurno, kontroleri će ponovo stradati od 12. novembra kada igra izađe zajedno sa novom PS5 konzolom(kod nas od 19.). Gejmeri na ostalim platformama će za sada morati da se strpe i potajno mrze svoje Sony prijatelje. Jedini lek koji imamo za vas ostale je poređenje koje možete pogledati ispod.

The post Demonovo staro i novo odelo – poređenje grafike Demon’s Souls iz originala i rimejka appeared first on PLAY!.

Original Article