Demon’s Souls Remake izlgeda fantastično u novom gejmplej trejleru

0
51

Na nedavno održanom Playstation 5 događaju imali smo prilike da pogledamo i prvi prikaz gejmpleja na Playstation 5 konzoli za nadolazeći Demon’s Souls Remake.

Iza rimejka stoji studio Bluepoint Games, koji je već nekoliko osveženih verzija Playstation igara doneo sa visokim kvalitetom. Izgleda da se visoki kvalitet rada održao i ovde, pošto Demon’s Souls u ovom gejmplej snimku izgleda fantastično.

Gejmplej snimak prikazuje mahom sve glavne elemente i mehanike igre, poput standardnih susreta u sumornom kraljevstvu Boletarije, a vidimo i kako izgledaju boss susreti u osveženom izdanju. Ono što na osnovu trejlera nismo mogli iskusiti a biće moguće kada se Demon’s Souls pojavi, jeste moć haptičke podrške na Dual Sense kontroleru, putem kojeg ćemo ostetiti svaki trazaj, kao i fatalne udarce.

Već na osnovu gejmpleja se vidi da je u pitanju izuzetno kvalitetan rimejk, sa odlično odrađenim ambijentalnim osvetljenjem i 4K teksturama. Nije poznato kada Demon’s Souls Remake izlazi, ali je otkriveno da će biti dostupan i za PC, detalj koji nismo znali kada je rimejk zvanično predstavljen pre par meseci.

The post Demon’s Souls Remake izlgeda fantastično u novom gejmplej trejleru appeared first on PLAY!.

Original Article