Dell Precision 7670 i Precision 7770 za hibridno poslovanje

0
131

Dell je predstavio modele laptopa Precision 7000 serije – Precision 7670 i 7770, koji predstavljaju radne stanice za teška radna opterećenja. Laptopi sadrže snažne Intel procesore, od Intel Core 12. generacije do i9 procesora, 16 GB NVIDIA RTX A5500 grafičku karticu i do 128 GB DDR5 memorije.

Uz najnovije toplinske inovacije, profesionalnu grafiku, moćne CPU tehnologije i dizajne koji pružaju još veću fleksibilnost, novi Precision modeli donose snažne performanse. Riječ je o radnim stanicama koje su savršene za teška radna opterećenja, od pokretanja VR/AR, AI/ML, složenog 3D CAD softvera do softvera za kreativno uređivanje i aplikacija za podatkovnu znanost.

Precision 7670 i 7770 su ujedno i prve radne stanice koje imaju novi Dell patentirani faktor oblika za DDR5 memoriju pod nazivom CAMM (Compression Attached Memory Module). Kroz CAMM, Dell omogućuje tanji dizajn kućišta bez žrtvovanja performansi. Osim toga, CAMM modul čini sustav fizički dostupnijim za popravak na terenu i mogućnosti konfiguracije. Precision 7000 serija, prvobitno lansirana s CAMM modulom, također je dostupna i s tradicionalnim SODIMM (Small Outline Dual In-line Memory Modul) opcijama.

Prijenosne radne stanice Precision 7000 serije uvode nove sigurnosne značajke koje štite poslovne podatke i projekte korisnika. I Precision 7670 i 7770 imaju jedinstvene sigurnosne elemente za sprječavanje neovlaštenih radnji i upada u uređaj, uključujući detekciju upada u kućište, otkrivanje uklanjanja baterije, kontaktne i beskontaktne čitače pametnih kartica, tradicionalne i FIPS čitače otiska prsta te IR kameru za sigurnost prijave.

Precision 7000 serija obogaćena je i značajkama za pametan rad; Dell Optimizer za Precision pruža jedinstvene značajke izvještavanja i analitike te je prilagođen za optimizaciju performansi aplikacija za multimedijalno intenzivne aplikacije. Ova serija sadrži i iste značajke privatnosti za povezivanje i suradnju, poput zatamnjenja zaslona i mogućnosti povezivanja na dvije mreže istovremeno.

Precision 7670 i Precision 7770 su lokalno dostupni u Hrvatskoj putem ovlaštenih distributera.

Za više informacija posjetite https://www.dell.com/en-hr

Original Article