Deep Rock Galactic: Survivor stigao u Early Access

0
75
deep-rock-galactic:-survivor-stigao-u-early-access

Deep Rock Galactic je zabavna kooperativna pucačina iz prvog lica koja igrače vidi kako rade zajedno da bi kopali podzemne resurse u potpuno razgradivim okruženjima, sve vreme pokušavajući da odole horde neprijatelja koji dolaze na njih. Prodavši više od 8 miliona kopija, tim Ghost Ship Games odlučio je da proširi franšizu na nove žanrove – počevši sa “survival auto-shooterom” Deep Rock Galactic: Survivor.

Dostupan je odmah u ranom pristupu po niskoj ceni od 8.99 evra, Deep Rock Galactic: Survivor je “single player survivor-like auto-shooter” u kojem “koristite pun Deep Rock Galactic arsenal, suočavate se sa hordama smrtonosnih vanzemaljaca, kopate bogatstva i otključavate moćna unapređenja.”

Teško inspirisan franšizom na kojom se zasniva – Deep Rock Galactic – igrači će se osećati podjednako poznato i novo u Survivoru, sa mogućstvom da “dožive to na potpuno novi način fokusiran na jednog igrača! Igrajte svaku misiju iz perspektive odozgo, navigirajući kroz pećine Hoxxesa kao što ih nikada pre niste videli.”

Trenutno izdanje u ranom pristupu trenutno ima 4 klase; 40 oružja; 20 tipova neprijatelja i 3 bioma – mada će se ovi naravno proširiti tokom vremena.

Rane recenzije su do sada bile prilično pozitivne. Međutim, vredi napomenuti da Ghost Ship Games nisu tim iza Survivora, već služe samo kao izdavači naslova. Funday Games su zaduženi za razvoj Survivora, nakon što su ranije izdali RPG otvorenog sveta ‘Don’t Die In The West’.

Srećom, uprkos tome što dolazi od drugog tima od originalnog, Deep Rock Galactic: Survivor izgleda da je u dobrim rukama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More