Deathloop premašio 5 miliona igrača

0
49
deathloop-premasio-5-miliona-igraca

Putanja rasta igre Deathloop je bila prilično zanimljiva. Prvobitno najavljen kao konzolna ekskluziva za Playstation, imerzivna pucačina u prvom licu koju je razvio Arkane Lion kasnije će potpasti pod Microsoftov kišobran nakon njihove akvizicije Zenimax Media (koja je uključivala Bethesda). Godinu dana nakon prvog izdanja u septembru 2021., Deathloop je prebačen na Xbox Series X/S. 6 meseci nakon toga, tim je sada objavio da je Deathloop zvanično premašio 5 miliona igrača.

Objavljujući na Twitteru, zvanični Deathloop profil je otkrio „5 miliona igrača! Hvala vam što ste nam se pridružili u ovoj avanturi na Blackreef-u. Nadamo se da ste uživali u boravku. Da bismo proslavili, prikupili smo neke statističke podatke o tome kako ste proveli svoje vreme na ostrvu.”

Objavljena statistika nudi zanimljiv uvid u ponašanje igrača, a Arkane otkriva Coltove i Juliannine najčešće korišćene sitnice. Međutim, možda je još interesantnije otkriće da su igrači u potpunosti koristili sposobnost kretanja „Shift“ dovoljno puta da naprave 7 celih kružnih putovanja do Meseca i nazad.

Pored toga, sa više od 2,8 milijardi ispaljenih metaka, kada su postavljeni od kraja do kraja, meci bi se protezali oko cele Zemlje 3,2 puta dok bi bili teški kao 4,2 Ajfelove kule.

5 miliona igrača je impresivna brojka za svaku igru, ali vredi napomenuti da je Deathloop dostupan i na Playstation Plus Extra kao i na Xbox Game Pass, što znači da je njegov doseg prilično širok. Ipak, što više ljudi igra Deathloop, to bolje, i zato je uzbudljivo za Arkane da ima takav uspeh.

5 Million Players!

Thank you for joining us on this adventure to Blackreef. We hope you enjoyed your stay. 😁

To celebrate, we’ve gathered some statistics on how you’ve spent your time on the island. pic.twitter.com/ZtRlXapn0V

— DEATHLOOP (@deathloop) February 23, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More