Deathloop dolazi na Xbox konzole i Xbox Game Pass ovog meseca

0
42

Juče su korisnici Xboxa primetili da je Deathloop počeo da se pojavljuje u reklamama na kontrolnoj tabli konzole. Sada, baš kao što je i predviđeno, Microsoft je najavio da bivša PS5 ekskluziva sada ide na Xbox konzole i da će biti dostupna na Xbox Game Pass-u od sledeće nedelje.

Deathloop je bila jedna od dve igre koje je Sony dobio ekskluzivna prava pre nego što je Microsoft kupio Zenimax, Bethesda i sve ostale studije. Microsoft je poštovao te ugovorne obaveze, pa iako je Microsoft posedovao Arkane i Bethesda u vreme objavljivanja Deathloop-a, bio je dostupan samo na PS5 konzolama. Igra je takođe bila dostupna na PC-u, ali zbog sporazuma sa Sonijem, igra nije mogla da se doda u Game Pass.

Sada je taj period ekskluzivnosti istekao, a Microsoft reaguje brzo dovodeći Deathloop na Xbox konzole i Game Pass za konzole i PC 20. septembra. Ovo lansiranje će takođe doneti novo ažuriranje za više platformi koje će uvesti novo oružje, nove neprijatelje, nove nadogradnje, proširenu verziju kraja igre, pa čak i povezivanje na više platformi za sistem invazije za više igrača.

Za one koji ne znaju, Deathloop je više eksperimentalna igra kompanije Arkane Studios. Bilo je potrebno malo inspiracije od Dishonored-a, dajući igračima niz alata i specijalnih sposobnosti da se bore protiv neprijatelja direktno ili sa skrivenim pristupom. Međutim, ovo je roguelike, kao što naslov implicira, ali koncept dobro funkcioniše sa celokupnom pričom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Deathloop dolazi na Xbox konzole i Xbox Game Pass ovog meseca appeared first on PLAY!.

Original Article